Turisme Garrotxa demana més entesa a l’hora de decidir mesures anticovid

En un comunicat, el sector garrotxí exposa que les últimes decisions governamentals han estat mancades de previsió, diàleg i coordinació. Davant la imminent arribada de noves mesures, Turisme Garrotxa demana que siguin coordinades entre el sector públic i privat, a més de concretes i proporcionades.


 A pocs dies o hores per conèixer noves mesures anticovid, Turisme Garrotxa ha emès un comunicat demanant que les decisions es prenguin tenint en compte la veu dels afectats. En un comunicat, l’entitat garrotxina reclama al govern català més coordinació entre el sector públic i privat. Ho explica el vicepresident de Turisme Garrotxa, Gerard Xifra, a Ràdio Olot.

 

En el comunicat, Turisme Garrotxa també creu que cal prendre les decisions “amb proporcionalitat i amb la màxima cura”, ja que el tancament de bars i restaurants “ha afectat d’una manera molt severa el sector turístic de la Garrotxa”. En el text, Turisme Garrotxa manifesta que el sector aplica totes les mesures sanitàries vigents i que vetlla per un turisme sostenible. Amb relació a aquesta última qüestió, el vicepresident de l’entitat remarca que fa un mes es van reclamar mesures per evitar aglomeracions a espais naturals.

 

Davant la imminent arribada de noves mesures que molt probablement poden limitar els desplaçaments, Turisme Garrotxa reclama que aquestes siguin fruit “d’una planificació lògica, d’una entesa entre els departaments de la Generalitat i amb el sector turístic”. També es reclama que les mesures siguin comunicades amb la màxima precisió possible.

 

Llegeix aquí el comunicat de Turisme Garrotxa

Respon