Turisme Garrotxa edita un mapa amb 99 itineraris de la comarca senyalitzats

Permetrà conèixer les característiques principals dels camins, com ara el grau de dificultat o la durada. Se n’han editat 30.000 exemplars que es posaran a disposició de les oficines de Turisme Garrotxa i dels seus associats. També es distribuiran a les fires i accions on assisteixi l’entitat.

La via verda del Carrilet és una de les rutes amb més excursionistes. (Turisme Garrotxa)

La via verda del Carrilet, el camí Ral Vic-Olot o la via romana del Capsacosta són algunes de les rutes més concorregudes pels excursionistes que rep la Garrotxa. Per tal de poder informar adequadament de les característiques dels 99 itineraris senyalitzats que hi ha, Turisme Garrotxa ha editat ara un mapa amb les seves dades principals. Aquesta iniciativa s’ha tirat endavant principalment per dos motius. D’una banda, per dotar la comarca d’unes infraestructures adequades per practicar el senderisme o el cicloturisme. I de l’altra, per la demanda d’informació dels visitants a les oficines de Turisme Garrotxa. La Gerent d’aquesta entitat, Turina Serra, explica a Ràdio Olot la necessitat d’editar el mapa.

El mapa permetrà conèixer les dades principals sobre els itineraris com ara el seu traçat, el grau de dificultat o la seva durada. Turina Serra en dona més detalls i explica que la informació també es pot consultar online.

En total, Turisme Garrotxa ha editat 30.000 exemplars del mapa de rutes senyalitzades a la comarca. Aquesta iniciativa s’emmarca dins l’estratègia de desenvolupament turístic de la Garrotxa, basada en la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Respon