Txarango cancel·la la gira de comiat que havia de passar per Olot a la tardor

El grup del Ripollès havia d’actuar el 13, 14 i 15 de novembre a la capital de la Garrotxa, però la situació del coronavirus ha obligat cancel·lar les actuacions. El conjunt ha explicat que els concerts es reprogramaran en noves dates, però no ha concretat quan serà. El pròxim 19 de juny sortirà el seu quart i últim àlbum.

Txarango va actuar a les Festes del Tura de fa dos anys (Txarango)


Un dels concerts de l’any a Olot no es podrà fer pel coronavirus. Txarango havia programat una triple actuació el 13, 14 i 15 de novembre a la capital de la Garrotxa durant la seva gira de comiat anomenada “El gran circ”. El grup ha comunicat que a causa de la situació del coronavirus ha decidit cancel·lar tota la gira que començava el mes de juny i que s’havia d’allargar fins al maig del 2021, passant per més de 20 ciutats del país.

El grup ha explicat en un comunicat que el Govern “no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe” i no tenen “cap horitzó de previsió on agafar-se”. Txarango afirma que ‘El gran circ’ és “una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps”. Per això, el grup no ha anunciat quan es tornarà a fer la gira sinó que ha matisat que estan treballant “per reconvertir la gira” i s’han mostrat “totalment compromesos en programar nous concerts”.

Les entrades comprades valdran per a les noves actuacions i es retornaran els diners a tots aquells que no puguin assistir en les noves dates.

En el comunicat, el grup també anuncia l’ajornament del Festival Clownia per a l’any 2021 i que el pròxim 19 de juny sortirà el seu quart i últim disc. La gira “El gran circ” havia de ser el comiat del grup català. De moment, el coronavirus, per bé dels seguidors, allargarà l’adéu de Txarango.

Respon