Txarango torna a la Garrotxa tres anys després

Ho farà aquest dissabte amb motiu de la Gala de les Preses que enguany s’endarrereix un cap de setmana i s’allarga fins a cinc dies. Des del dimecres 11 i fins al diumenge 15 d’octubre la població garrotxina bategarà a ritme de concerts i activitats per a tots els públics. 

 


L’última vegada que Txarango va trepitjar la Garrotxa va ser el 2014. Aquest cap de setmana torna a la comarca, en el mateix lloc on s’hi va acomiadar: la Gala de les Preses. La festa de la localitat garrotxina enguany durarà cinc dies coincidint amb el pont del 12 d’octubre. Segons, el responsable de la Comissió de Festes, Jordi Nogué, aquest ha estat el principal motiu per endarrerir la celebració una setmana més tard.

 

La festa de les Preses començarà el dimecres amb una cercavila i continuarà amb el pregó de festes a càrrec de l’economista Pilar Curós, guanyadora del Premi Garrotxí de l’Any 2017. Fins diumenge serà un no parar d’activitats per a totes les edats. Com a novetat hi haurà una festa Holi el divendres per al públic més juvenil. El plat fort, però, caurà el dissabte quan Txarango pugi a l’escenari. Nogué assegura a Ràdio Olot que portar el conjunt del Ripollès ha estat una “gran aposta”.

 

Txarango estarà acompanyat de Tortellinis i el discjòquei Kurba. Durant la nit de dissabte hi haurà bus gratuït des d’Olot. Les entrades es poden comprar de forma anticipada o a taquilla, a un preu de cinc euros més car.

 

Respon