Últim cap de setmana del Sismògraf 2020

El festival de dansa contemporània d’Olot arriba al seu final amb un dels espectacles més premiats de l’any passat i amb dues coreografies a la Biblioteca Maria Vayreda inspirades en poemes de Joan Borssa i la novel·la de Nabókov. D’aquesta manera el Sismògraf 2020 tancarà una edició marcada per la pandèmia del coronavirus. 

Imatge de l’espectacle ‘Trama’ (Olot Cultura)


Tot i el trasllat del Sismògraf a la tardor, tot i no poder comptar amb la mirada més internacional del festival i tot i sobreviure a la incertesa del moment, l’edició del 2020 s’ha transformat i ha seguit sent transformadora. Així ho demostra l’interès que han despertat alguns espectacles entre els programadors i la bona resposta del públic en la majoria dels espectacles. Amb aquesta bona sensació i ballant, com no pot ser d’altra manera, el Sismògraf tancarà aquest cap de setmana la primera, i no sabem si última, versió de tardor. El pròxim serà l’últim Sismoweekend. Començarà aquest divendres amb ‘Trama’ de Roser López al Teatre Principal. Un dels espectacles més ben valorats de l’any passat. La Tena Busquets és la directora artística del Sismògraf.

 

El dissabte, a la Biblioteca Marià Vayreda es fusionaran els llibres amb la dansa. La companyia La Súbita i La Taimada presenten dos espectacles inspirats en llibres. El primer és sobre el poemari de Joan Brossa i el segon sobre la novel·la de Vladimir Nabókov.

 

Aquestes dues representacions ja han exhaurit les entrades, a causa de l’aforament limitat que suposa actuar a la biblioteca d’Olot. Però, els que s’hagin quedat amb ganes de dansa, el 8 i 29 de novembre el Sismògraf tindrà dues rèpliques dins el Festival Lluèrnia i el Petit Format.

Respon