Un accident entre dos turismes talla el túnel de Collabós

Un accident entre dos vehicles talla el túnel de Collabós durant més d’una hora. Els fets han passat aquest dimarts a la tarda i s’hi han vist implicats dos turismes. S’ha atès tres persones, una d’elles ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot amb diagnòstic menys greu. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de Bombers, Mossos i SEM. A hores d’ara, la circulació ja ha tornat a la normalitat.

(Google)


Un dels cotxes hauria xocat per encalç amb l’altre vehicle. L’accident s’ha produït a dins el túnel de Collabós, en sentit Olot, cap a les quatre de la tarda d’aquest dimarts. El xoc ha obligat a tallar la circulació en ambdós sentits.

El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès tres persones, una d’elles en estat menys greu i que ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Les altres dues han resultat il·leses i se’ls hi ha donat l’alta in situ. En un principi, l’avís que han rebut els serveis d’emergència indicava que hi havia fum dins el túnel, però quan han arribat ja s’havia ventilat.

Cap a les cinc de la tarda s’ha reobert la circulació en tots dos sentits. En l’accident hi han treballat quatre dotacions de Bombers, dues ambulàncies del SEM i diversos agents dels Mossos d’Esquadra.

Respon