Un camió es precipita per un marge de 45 metres a Capsacosta

El conductor ha quedat ferit menys greu i ha estat traslladat amb helicòpter a l’hospital. Els fets han passat aquest dimecres al matí. Segons testimonis, el camió estava fent treballs a la zona i el voral de la via s’ha esfondrat. La via ha quedat momentàniament tallada.


Es tracta d’un camió grua d’obres públiques que circulava per la carretera C-153a que connecta la Vall de Bianya amb Sant pau de Segúries. L’accident ha passat al quilòmetre 78 de la també anomenada carretera de Capsacosta. Segons testimonis, el vehicle estava fent treballs a la zona i part del voral de la carretera ha cedit. El camió s’ha precipitat 45 metres avall pel marge. El camioner ha quedat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’Hospital Trueta amb helicòpter.

Els fets han passat al voltant de les nou del matí d’aquest dimecres i hi ha treballat cinc dotacions de Bombers. L’accident ha obligat a tallar la via durant unes hores.

 

Imatge del camió bolcat (Bombers)

 

 

One Response to “Un camió es precipita per un marge de 45 metres a Capsacosta”

  1. José Pedrosa

    El chófer no a perdido el control estaba parado cambiando guarda railes y se a hundido el terreno!! Contrastar la noticia y publicar la verdad!

    Respon

Respon