Un clàssic d’Oscar Wilde puja a l’escenari del Teatre Principal d’Olot

Aquest divendres David Selvas porta a la capital de la Garrotxa “La importància de ser Frank”. Una obra teatral que reflexiona sobre les aparences. Actors com David Verdaguer, Laura Conejero, Miki Esparbé o Paula Jornet pujaran a l’escenari per denunciar la hipocresia de la societat. 

Imatge promocional de “La importància de ser Frank” (La Brutal)


Actuem realment com som? Tenim dues cares? Ens comportem diferent per agradar? Són preguntes que aquest divendres destaparà el teló del Teatre Principal d’Olot amb “La importància de ser Frank”. Una obra mestra d’Oscar Wilde que denuncia la hipocresia de la classe burgesa de l’Anglaterra victoriana. La directora del teatre olotí, Tena Busquets, explica als micròfons de Ràdio Olot la trama d’aquest espectacle teatral que posa un “mirall” davant l’espectador.

 

“La importància de ser Frank” està dirigida per David Selvas i coproduïda pel Teatre Nacional de Catalunya i La Brutal. Miki Esparbé, Mia Esteve, Norbet Martínez, Laura Conejero o David Verdaguer són alguns dels actors que apareixen a l’obra. Ho fan amb un estil que recorda el musical “La La Land”

 

“La importància de ser Frank” es podrà veure demà, a les nou del vespre al Teatre Principal d’Olot. L’obra aixecarà el teló amb gairebé totes les entrades venudes.

 

Respon