Un cotxe envesteix diversos vehicles al centre d’Olot en una fugida

El conductor s’ha saltat diferents semàfors del carrer Mulleras a gran velocitat. Els fets han tingut lloc aquest divendres a la tarda. Durant la fugida ha anat sortejant els vehicles que es trobava pel camí, fins al punt que ha topat amb alguns d’ells. 

La Policia Local al lloc dels fets, poc després que passés el vehicle (Ràdio Olot)


El cotxe, un Seat León negre, ha entrat al carrer Mulleres des de la carretera de Santa Pau a tota velocitat i conduït de forma temerària. Ha anat sortejant cotxes, s’ha saltat els semàfors i ha fugit per la plaça Clarà. El conductor ha envestit alguns dels vehicles que es trobaven en aquest punt.

Segons alguns testimonis, el cotxe que fugia estava ocupat pel conductor i un acompanyant. Tots dos joves. La Policia Local ha iniciat una recerca dels dos nois i els podria tenir identificats gràcies als detalls que han aportat els testimonis de la situació. De moment, no hi ha hagut cap detenció.

Els fets han tingut lloc aquest divendres cap a les cinc de la tarda, en una hora en què el trànsit a la ciutat és elevat per la sortida de les escoles.

Respon