Un dels municipis més petits de la comarca afrontarà les eleccions del 26 de maig amb quatre candidatures

David Jiménez, alcaldable independent per Sant Ferriol, vol ser l’enllaç entre l’Ajuntament i els veïns del municipi i per fer-ho cal crear una associació de veïns.

David Jiménez es presenta com a independent a Sant Ferriol (Pau Masó)


Sant Ferriol podrà escollir entre quatre alcaldes el pròxim 26 de maig. Un dels municipis més petits de la Garrotxa podrà votar al candidat de JuntsxCatalunya Albert Fàbrega, el del PSC Juan Manuel Sànchez, Josep Masmitjà d’Independents per Sant Ferriol-Acord Municipal o l’independent David Jiménez. Aquest últim és l’únic candidat que ha acceptat participar en el debat de Ràdio Olot i ha assegurat que el seu principal objectiu aquests propers quatre anys és fomentar la participació i la comunitat de veïns al municipi. David Jiménez.

 

Mantenir els boscos nets i cuidar-los és un dels altres objectius del candidat independent. Jiménez afirma a Ràdio Olot que els boscos del municipi estan semi abandonats i que els mateixos veïns podrien ser els encarregats de mantenir-los en bon estat.

 

Jiménez també ha afirmat que ell no té “cap intenció de ser alcalde”, sinó que la seva aspiració és fer únicament d’enllaç entre l’Ajuntament i els veïns.

 

Poble a Poble: Sant Ferriol

Respon