Un desenllaç massa cruel per a l'Hoquei Olot

L'equip de Miki Ràfols se situa 1-3 a la pista del Sant Just, però els locals empaten en dos minuts i acaben guanyant el partit a la pròrroga
| 14 d'abril de 2019

L'equip de Miki Ràfols se situa 1-3 a la pista del Sant Just, però els locals empaten en dos minuts i acaben guanyant el partit a la pròrroga. L'Olot queda eliminat del play-off a les portes de les semifinals i ara haurà de lluitar pel cinquè lloc.

La pinya de l'Hoquei Olot

L'Hoquei Olot s'ha quedat a les portes de fer història. Si la setmana passada no va poder rematar l'eliminatòria a casa, aquest dissabte no ha pogut tancar el partit decisiu a fora. I això que a la segona meitat l'equip de Miki Ràfols ha arribat a guanyar per dos gols de diferència. L'1-3 que ha marcat Ferran Sacrest quan només faltaven sis minuts per al final ha deixat glaçat el pavelló de la Bonaigua i ha il·lusionat la vuitantena de seguidors olotins que s'hi han desplaçat. Però el Sant Just ha recuperat l'orgull i en només dos minuts ha anotat dos gols que han tornat a igualar el partit. S'ha acabat decidint a la pròrroga, amb l'Olot buscant el gol de la victòria (no li valia l'empat al final del temps extra) i amb el Sant Just sentenciant l'eliminatòria amb dos gols més (5-3). A Ràdio Olot hem viscut el partit en directe.

Al final del partit, l'entrenador de l'Olot, Miki Ràfols, ha anunciat a Ràdio Olot que presentaran recurs a la Federació Catalana per una possible alineació indeguda d'un jugador rival. El president del Sant Just ha contestat a Twitter que ja havien fet la consulta pertinent i que el jugador podia jugar.

Un cop eliminat de la lluita per l'ascens als quarts de final, l'Hoquei Olot haurà de jugar per aconseguir el cinquè lloc de Nacional Catalana. Miki Ràfols diu que es proposen millorar el setè lloc de la temporada passada.