Un gol matiner d'Uri Santos decideix un test de "màxima exigència"

Jose i Reverter s'estrenen amb la samarreta de l'Olot contra el Figueres d'Edu Vílchez
| 26 de juliol de 2015

Rodri assegura que el joc combinatiu del Figueres d’Edu Vílchez va anar bé als olotins per entrenar la pressió a camp contrari. Uri va tornar a marcar, i Reverter i Jose es van estrenar amb la samarreta de l'Olot. El lateral va jugar tot el partit com a central "amb bones sensacions".

DSC_1489

Els jugadors de l'Olot celebren el gol construït per Luismi i Uri Santos (David Planella)

De l’Escala a Vilatenim. D’un 0-5 a un 0-1. Els marcadors no són importants a la pretemporada, però, en aquest cas, demostren que una setmana després d’haver jugar el primer amistós, l’Olot va augmentar la dificultat al camp del Figueres. S’hi va trobar un rival que li va complicar tant les coses que només el va guanyar gràcies a un gol matiner d’Uri Santos, afortunat en el refús d’un travesser de Luismi al minut 4, i a la mala sort d’un Figueres que va arribar a estavellar fins a tres pilotes al pal. L’entrenador dels olotins, Rodri, reconeix que va ser un test difícil que els va permetre posar a prova els conceptes que havien treballat durant la setmana a la Vall d’en Bas.

El partit també va servir per veure debutar l’extrem Èric Reverter, que va sortir a la segona part en substitució de Marcel Serramitja, i el lateral Jose Martínez, que va ser titular i va jugar tot el partit. Això sí, ho va fer com a central. La primera part, al costat de Vallho, i la segona, al costat de Juanjo Prior. En declaracions a Ràdio Olot, explica que va tenir "bones sensacions" i recorda que no era una posició nova per a ell, perquè l'any passat, amb el Múrcia, ja va jugar "set o vuit partits" a l'eix de la defensa.

Falten dos davanters

Després de dos partits de pretemporada, l’Olot ha marcat sis gols, i d’aquests, quatre han estat d’Uri Santos. L’olotí ha començat en forma i aviat tindrà més competència. Rodri confirma que podrien incorporar dos davanters i, tot i que els hagin arribat oferiments, els garrotxins no es precipitaran a l'hora d'escollir. Tot i això, aquesta podria ser una setmana clau.