En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un gol en l'afegit fa justícia a un gran partit de l'Olot contra el líder (1-1)

Peque, amb l'ajuda de Mackay, marca l'empat contra el Sabadell en una de les últimes jugades del partit
| 23 de febrer de 2020

Peque, amb l'ajuda de Mackay, marca l'empat en una de les últimes accions del partit. El Sabadell s'havia avançat en una primera part molt intensa gràcies a un gol de Néstor Querol després d'una jugada molt ràpida. L'Olot ha tornat a demostrar que pot competir contra qualsevol i ha sumat un punt que el manté a set del play-off d'ascens.

Els jugadors celebren el gol de Peque (Nuri Marguí/UEO)

Així va sonar l'Olot 1 - Sabadell 1 a Ràdio Olot

El muntatge musical amb els gols del partit narrats per David Planella

Semblava que tot l'esforç acabaria sense premi, però Peque, l'última carta de Raúl Garrido, ha sortit al rescat de l'Olot. El davanter cedit pel Barça ha superat el seu defensor amb un gran detall tècnic a la línia de fons, un túnel marca de la casa, i ha fet una centrada-xut que el porter del Sabadell, Ian Mackay, s'ha enviat al fons de la porteria. L'1-1 al minut 93 ha fet justícia a un bon partit de futbol que els olotins no mereixien perdre. L'entrenador parla d'empat "amb gust de victòria" i repeteix més d'una vegada la paraula "orgull".

A la primera meitat, la seva intensitat ha ofegat el líder. L'ambient de l'estadi, amb gairebé 1.700 espectadors i molta presència arlequinada, ha estat el de les grans ocasions i l'Olot ha sabut jugar un partit que en alguns moments ha recordat a una tarda de play-off.

Només de començar, Álvaro Salinas ha fet una jugada personal exquisida i ha xutat des de fora l'àrea al travesser. El seu, però, no ha estat l'únic intent que ha tret la fusta. A l'altra porteria, Ángel Martínez també ha disparat al pal. Era el primer xut del Sabadell i, en el segon, els vallesans ja han marcat l'1-0. Han recuperat la pilota al mig del camp i, gràcies a Aaron Rey, han fet una jugada ràpida que ha culminat Néstor Querol a dins l'àrea. El conjunt arlequinat, un dels que menys gols rep de la lliga, ha defensat bé l'avantatge, però s'ha descuidat de l'afegit. Primer, Arnau Comas ja ha fregat el gol i, després, al 93', Peque l'ha aconseguit. El davanter badaloní ha sortit des de la banqueta i s'ha convertit en l'heroi de l'Olot (1-1).

L'empat contra el líder és un altre bon resultat de l'Olot, que ja encadena set jornades puntuant. Suma 38 punts i es manté exactament allà on era: vuitè classificat, a set punts del play-off i amb tretze i quinze de marge amb el play-out i el descens directe, respecticament. Per a Garrido, "tot és possible".

L'Espanyol B - Olot, setè contra vuitè, separats per només un punt a la classificació, serà dissabte que ve a les 5 de la tarda.