Un home apunyala el seu pare a Olot

Els fets han passat aquest divendres a la tarda a un domicili del barri de Sant Cristòfor. La víctima hauria rebut diverses punyalades del seu fill i ha estat traslladada en estat lleu a l’Hospital d’Olot. L’agressor ha estat detingut i havia estat condemnat per atacar anteriorment el seu pare amb un arpó i agredir una parella a cops de martell.

Imatge del lloc dels fets (cedida)


Els fets han passat al voltant de les quatre de la tarda. Els Mossos investiguen què hauria portat el fill a apunyalar el seu pare. Una de les hipòtesis seria una discussió. L’agressor, de 43 anys, li ha clavat més d’una punyalada, però la víctima es troba en estat lleu i ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues unitats del SEM i un camió de Bombers, a més d’agents dels Mossos d’Esquadra.

El fill ja havia estat condemnat el 2012 a tres anys de presó per haver intentat matar el seu pare amb un arpó de pesca. Es dona el cas que anys enrere, el mateix agressor també va ser condemnat per atacar una parella a cops de martell després d’una discussió. Això va passar el 2008 i se’l va condemnar a dos anys de presó.

Respon