Un home encén una casa que ocupava i després destrossa un bar d’Olot

Tot plegat ha passat aquest dijous al matí. L’autor dels fets hauria cremat un matalàs i un sofà d’un habitatge okupa al barri de Benavent. Després s’ha dirigit a un bar, ha amenaçat el propietari i ha destrossat maquinària de l’establiment amb una eina. Finalment, s’ha entregat als Mossos. 

Imatge de la casa on l’home ha encès foc (Radars Garrotxa)


Es tracta d’un okupa, de 35 anys i veí d’Olot, que ja fa temps que vivia en una casa deshabitada de dues plantes al barri Benavent. Aquest dijous al matí, cap a tres quarts de dotze, l’home ha encès foc al menjador de l’habitatge; ha cremat un sofà i un matalàs. Els veïns han avisat els Bombers en veure el fum i les flames. Quan han arribat, no han trobat ningú dins l’immoble i han pogut apagar ràpidament el foc. Cap a les 12 s’ha donat per extingit sense que afectés cap altra part de la casa.

Mentrestant, l’home hauria fugit de la casa on vivia i s’ha dirigit a un bar de l’avinguda Girona. Allà, segons han explicat els Mossos d’Esquadra a Ràdio Olot, ha amenaçat el propietari amb una eina de ferro i ha provocat danys a la maquinària del local. Es desconeix si s’hauria emportant diners de l’establiment. Finalment, al cap d’unes hores, l’home s’ha presentat a la comissaria dels Mossos d’Olot i s’ha entregat. Aquest divendres passarà a disposició judicial.

 

Respon