Un incendi crema una cuina en un habitatge del centre d’Olot

Els fets van passar aquest diumenge i el fum també va afectar la resta del pis, situat al carrer Serra Ginesta. Els Bombers van poder apagar les flames amb menys d’un quart d’hora i no es van haver de lamentar ferits ni evacuats. 


Segons els Bombers, el foc s’hauria iniciat a la cuina, concretament a la campana extractora, i s’hauria propagat pel mobiliari del voltant. Les flames també van fer saltar el guix del sostre de la cuina. El foc no va arribar a la resta del pis, però sí que es va veure afectat pel fum.

Els fets van passar al número 9 del carrer Serra Ginesta, al centre de la ciutat d’Olot. L’avís el va donar el mateix veí cap a un quart de nou del vespre. Els Bombers van poder apagar les flames en qüestió de minuts i al cap d’un quart d’hora l’incendi es va donar per extingit.

Sortosament, no hi va haver cap ferit i no es va haver d’evacuar ningú. Els veïns han pogut passar la nit a casa seva i l’edifici (de cinc plantes) no ha patit danys estructurals. En les tasques d’extinció hi van treballar tres dotacions de Bombers.

 

Respon