En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un Olot massa inofensiu perd a Andorra

Kilian perdona el 0-1 només de començar i Moha marca el gol de la victòria local al final de la primera part
| 5 de gener de 2020

Kilian Grant perdona el 0-1 només de començar i Moha Keita marca el gol de la victòria local al final de la primera part (1-0). A la segona, els olotins no han trobat la manera de crear perill a la porteria de Nico Ratti fins als últims deu minuts, però ja no han tingut temps d'empatar. Arnau Comas, que ja estava tocat, s'ha lesionat tot sol al principi del partit. L'Olot acaba la primera volta a vuit punts del play-off d'ascens, a set del descens i a cinc del play-out.

Una imatge del partit (Nuri Marguí/UEO)

Les paraules de Raúl Garrido a Ràdio Olot

Qui perdona ho acaba pagant. Un tòpic del món del futbol que l'Olot ha patit al camp de l'Andorra. Al minut 4, Kilian Grant ha interceptat una pilota enmig de la defensa andorrana, ha fet un barret a l'últim home i s'ha quedat sol davant de Nico Ratti, però el porter argentí li ha endevinat les intencions en la definició. A partir d'aquí, res ha sortit bé. Arnau Comas ha estat substituït per lesió, Garrido ha hagut de moure peces i l'equip ha anat de més a menys. Al final de la primera part, els locals han empès més i han trobat el gol al límit del descans. Moha Keita ha aprofitat una centrada de córner força passada per recollir la pilota a l'altre extrem de l'àrea, retallar i trobar espai per xutar. La pilota ha entrat ben ajustada al primer pal de la porteria de Ballesté.

A la segona meitat, l'Olot ha canviat de sistema: del 3-5-2 al 4-4-3. Ha guanyat més possessió de la pilota, però no pas arribades clares a l'àrea. Li ha costat crear ocasions de gol i el primer xut entre els tres pals no ha arribat fins al minut 80, quan Pedro del Campo ho ha provat des de lluny. A la recta final, Vivancos també n'ha tingut una, però Ratti l'ha aturat. L'Andorra, que ha estat a punt de matar el partit al contraatac, ha acabat conservant l'1-0.

La situació

Aquesta és la primera derrota del 2020 per a un Olot que acaba la primera volta amb 25 punts, més a prop de baix que de dalt. Ara, el play-off d'ascens s'allunya a vuit punts quan es podia haver acostat a quatre en cas d'haver guanyat a Andorra. En canvi, el play-out és a cinc i el descens directe a set. El proper partit no serà fins al dimecres 15 de gener, a les 4 de la tarda, al camp de l'Ebre.