En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un Olot seriós s'estrena amb bon peu davant la seva afició

Iguala un 0-2 al Girona, acaba empatant el partit i guanya el Trofeu Sant Aniol a la tanda de penals
| 9 d'agost de 2015

Iguala un 0-2 al Girona, acaba empatant el partit i guanya el Trofeu Sant Aniol a la tanda de penals. L’equip va prenent forma i aquesta setmana es podria fer oficial l’arribada del davanter Dieguito.

sant aniol 15

L'Olot ha guanyat el Trofeu Sant Aniol als penals (UEO)

El juvenil Allal ha marcat el penal definitiu que va donar el Trofeu Sant Aniol a la Unió Esportiva Olot. Els olotins han ofert una bona imatge en el primer partit davant la seva afició. Han estat millors que el Girona a la primera part i han sabut reaccionar a la segona, quan l’equip gironí s'ha avançat amb dos gols de Rubén Alcaraz gairebé consecutius.

Hèctor Simon, ja recuperat, ha entrat a la segona part, ha disputat els seus primers minuts d’aquesta pretemporada, ha organitzat el joc i ha fet 2-2 des del punt de penal. L’1-2 l'ha cuinat Luismi en una gran acció individual per la banda esquerra. El lateral cedit pel Reial Madrid ha estat un dels jugadors més vistosos del partit, juntament amb Gato, que ha creat perill amb la seva velocitat. Precisament, el tècnic del Girona ha destacat aquesta virtut de l’atac olotí.

Dieguito, a prop

El que encara li falta a l’Olot, però, és el preuat davanter centre. Si no es torça l’operació, el substitut de Carlos Martínez serà Diego Sánchez, més conegut futbolísticament com a Dieguito. Prové del Lleida i ha jugat a Segona A amb la Ponferradina. En principi, el seu fitxatge s’hauria de fer oficial en els propers dies.

Amistós contra el Nàstic

A més, l’Olot ja ha tancat un amistós a favor de Càritas contra el Nàstic de Tarragona, que es jugarà diumenge que ve a l’Estadi Municipal (19.30 hores). Els olotins ja no tenen cap partit de Copa Catalunya a la vista, perquè dissabte van perdre 1-0 a Figueres i van quedar eliminats.