Un pregó i un sopar popular donen el tret de sortida a la festa major de Tortellà

Són dues de les novetats per a la primera nit, en què també es podrà escoltar el primer concert del grup Relat a casa seva. La festa s’allargarà fins dissabte amb una quinzena d’activitats.


Consulta el programa complet, aquí


Per primera vegada, Tortellà tindrà un pregó de festa major. Serà aquesta nit, a càrrec d’August Gil Matamala. L’advocat especialista en drets humans, amb residència al municipi, donarà la benvinguda a la festa. Abans, però, ja s’hauran celebrat alguns actes com un taller de dibuix per a nens, una exposició o un campionat de beerpong. El nou alcalde de Tortellà, Josep Reig, explica per què han volgut obrir la festa amb un pregó.

 

En acabar el pregó, començarà el sopar popular a la plaça, que s’ha recuperat aquest any i que s’acabarà amb música. La posaran el grup de reggae Relat, hereu de Tortellinis i que s’estrenarà al seu poble, Koers i Dj. Gorka. El cartell musical és una proposta de la nova Comissió de Festes. Abans, eren el mateix Ajuntament i algunes entitats les que s’encarregaven d’organitzar la festa. Aquest any, han estat alguns joves del poble.

 

Demà dijous, Mare de Déu d’Agost, Tortellà viurà el dia de festa més tradicional, amb la missa, les sardanes i el ball de festa major. Divendres, hi haurà inflables, la festa de l’aigua, un monòleg i més música; i dissabte, un campionat de futbolí, un partit de casats contra solters i una banyada nocturna a la zona esportiva de la piscina i el camp de futbol.

Respon