En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un punt més i una oportunitat menys

L'Olot empata un partit igualat al camp de l'Espanyol B que s'hauria pogut endur (0-0)
| 25 de novembre de 2018

L'Olot empata un partit igualat al camp de l'Espanyol B que s'hauria pogut endur (0-0). Marc Mas falla un penal a la primera meitat i tant ell com Alfredo disposen d'ocasions clares per marcar. El partit deixa sensacions contraposades: l'equip garrotxí acumula cinc jornades sense caure, però perd l'ocasió d'enfilar-se als 20 punts i acostar-se a la part alta.

Una imatge del partit (RCD Espanyol)

No ha estat malament, però hauria pogut ser molt millor. L'Olot ha marxat de la ciutat esportiva Dani Jarque amb la sensació agradolça que et deixa haver puntuat en un camp complicat, però haver tingut oportunitats per guanyar. És difícil d'oblidar el penal fallat per Marc Mas a la primera meitat. En el refús de l'aturada d'Edu Frias, Alfredo ha disparat al travesser i, a la segona meitat, el mateix Mas ha topat un altre cop amb Frias. Ha fet un bon control amb el pit a dins l'àrea i ha xutat a boca de canó, però el porter s'hi ha tornat a posar pel mig. Per totes aquestes ocasions, i per alguna més, el tècnic de l'Olot, Raúl Garrrido, deia això.

En línies generals, però, ha estat un partit igualat. L'Espanyol B també ha gaudit de bons moments, sobretot al començament de les dues parts. Al minut 1 de la primera, una errada de Ginard s'ha convertit en un gol anul·lat per fora de joc, i a la segona, els blanc-i-blaus han arribat a picar tres còrners en només quatre minuts. Garrido valora haver deixat la porteria a zero i haver enllaçat la cinquena jornada sense perdre.

El punt manté l'Olot a la meitat de la taula, i l'acosta tant a dalt com a baix, perquè tot s'estreny. Amb 18 després de 14 jornades, els garrotxins són a sis punts del play-off i a quatre del descens directe. La setmana que ve, rebran l'Alcoià.