Un Sant Jordi amb més previsió

Aquesta és la sensació des del sector llibreter. Segons la Llibreria Drac d’Olot, molta gent va comprar abans de Setmana Santa el llibre de Sant Jordi. Tot i això, asseguren a aquesta emissora que sempre hi ha indecisos que escullen el seu llibre el mateix dia. La llibreria olotina també destaca que aquest Sant Jordi s’ha viscut “un boom” d’autors locals. 

Des del sector dels llibreters asseguren que la Setmana Santa ha aportat més previsió a les vendes (ACN)


La coincidència amb Setmana Santa ha aportat previsió als compradors. Des de la Llibreria Drac d’Olot, destaquen que el fet de tenir dies de vacances just abans de Sant Jordi ha fet que molta gent ja l’hagi comprat abans de marxar de Setmana Santa. Ho explica la responsable de la llibreria olotina, Irene Bonet, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Malgrat la previsió que hi pot haver aquest Sant Jordi, Bonet assegura que són molts els clients indecisos que no compren el llibre fins al mateix dia.

 

Un altre de les particularitats del Sant Jordi d’aquest any és el gran volum d’autors i títols garrotxins que han publicat llibre. Són més d’una trentena i segons Bonet és un dels anys amb més obres locals.

 

La venda de llibres que es pot fer per Sant Jordi representa entre el 5 i el 10% del total de vendes anuals.

 

Respon