Un terratrèmol de 3,6 graus es fa sentir a la Garrotxa

Ha passat aquest divendres al migdia al voltant de les tres de la tarda i amb epicentre a la Selva. Segons l’institut Cartogràfic de Catalunya, a la Garrotxa hauria arribat amb intensitat 2 i s’ha percebut poc. El terratrèmol s’ha produït a cinc quilòmetres de profunditat a Riudarenes i no ha provocat danys. 

Gràfic sobre la dimensió del terratrèmol (Institut Cartogràfic)


El terratrèmol s’ha produït exactament a les 14:47 h d’aquest divendres. A la Garrotxa s’ha percebut poc, tot i que l’estació sísmica del Parc Nou d’Olot l’ha registrat amb claredat. Segons l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, a la Garrotxa el terratrèmol s’ha notat amb intensitat 2, és a dir amb poca percepció. Al sud de la comarca (les Planes d’Hostoles, Sant Aniol, Mieres i Sant Feliu) s’ha pogut sentir amb més intensitat.

L’epicentre ha estat a Riudarenes, a la Selva, a cinc quilòmetres de profunditat. El terratrèmol s’ha notat a tota la comarca selvatana i també al Gironès, el nord del Maresme, el Pla de l’Estany, el sud d’Osona, el Vallès Oriental i el Baix Empordà.

Així ha registrat el terratrèmol, en horari UTC, l’estació sísmica del Parc Nou d’Olot

One Response to “Un terratrèmol de 3,6 graus es fa sentir a la Garrotxa”

  1. Miquel Sanchis

    Investigueu, si els policies que van sancionar als veïns que posaven música als balcons, han sancionat al que ha provocat els terratrèmols, això és intolerable, que un terratrèmol molesti als veïns, i als municipals aquests, els i donin la medalla de la………intolerància, en distintiu vermell.

    Respon

Respon