Un veí d'Olot ataca el seu llogater amb un cúter per motius econòmics

Els fets van passar el dilluns passat. L’atacant va agredir al llogater provocant-li diverses lesions a la cara, al coll i al pit. La baralla hauria estat per motius econòmics i l’agressor ha ingressat a la presó.


Els Mossos d’Esquadra van detenir l’agressor, d’uns 25 anys, hores després dels fets que van tenir lloc el passat dilluns 30 de maç. Segons la víctima, es van barallar per temes econòmics; l’atacant li reclamava diners, mentre li clavava un cúter a diferents parts del cos. Van estar forcejant i l’agressor va aconseguir sostreure-li 60 euros i va marxar del pis ràpidament. Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una ambulància del SEM que va atendre la víctima i la va traslladar a l’Hospital d’Olot, on li van posar diferents punts de sutura a les ferides que tenia al coll, al pit i a la cara.

Segons els Mossos, l’agressor havia llogat feia dies una habitació a la víctima al mateix l’immoble on vivia. Després de conèixer els fets, la policia va iniciar una investigació que va permetre detenir l’endemà l’agressor, que es trobava amagat al pis de la seva germana. El jove, que no tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d’Olot el passat 1 d’abril, el qual va decretar presó pel detingut.

Els Mossos d’Esquadra recomanem trucar, com sempre, al telèfon d’emergències 112 en cas de ser víctima d’un delicte durant el confinament perquè puguin activar una patrulla policial

Respon