Un veí d’Olot dona positiu en alcohol dues vegades en una mateixa nit, quatre dies després de treure’s el carnet

Els Mossos el van enxampar en un control a Sils i un altre a Fornells de la Selva. El jove va perdre 8 punts i haurà de pagar 1.000 euros de multa. 

Imatge d’arxiu (ACN)


Els fets van passar el cap de setmana passat. Els Mossos van aturar la matinada de diumenge el jove de 18 anys en un control d’alcoholèmia a Sils. Els agents van veure que només feia quatre dies que s’havia tret el carnet. En fer la prova d’alcoholèmia, va donar positiu, amb una taxa final de 0,29 mg/l en aire expirat, per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,25. Després que un altre noi que l’acompanyava, i que va donar negatiu a les proves, es fes càrrec del vehicle, van continuar la marxa.

Unes hores més tard, concretament cap a les 7 del matí del mateix dia 24 de novembre, una altra patrulla de trànsit estava fent un control d’alcoholèmia a l’autopista AP-7, al terme municipal de Fornells de la Selva. Els agents van aturar un vehicle i, en identificar el conductor, van veure que era el mateix noi que hores abans havia estat sancionat. En fer la prova d’alcoholèmia aquest va donar un resultat positiu de 0,49 mg/l en aire expirat, gairebé el doble del màxim permès.

Aquesta doble infracció li va comportar al jove dues denúncies administratives de trànsit de 500 euros cadascuna i la pèrdua de 8 punts del permís de conduir.

Respon