En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Un volcà de sabors, el plat de postres conjunt del col·lectiu Cuina Volcànica

La carcassa, de xocolata, serà la mateixa pels diferents establiments, mentre que l’interior pot anar canviant
| 6 d'octubre de 2015
Un volcà de sabors, el plat de postres conjunt del col·lectiu Cuina Volcànica

La carcassa, de xocolata, serà la mateixa pels diferents establiments, mentre que l’interior pot anar canviant segons la temporada i el restaurant.

cuina volcanica volca sabors

La presentació de les noves postres (Jordi Altesa)

Una cúpula de xocolata que es converteix en un volcà de sabors. Així són les noves postres que han dissenyat des de Cuina Volcànica per oferir als diferents establiments participants. Aquesta cúpula, dissenyada per un pastisser local, es torna un volcà quan se li tira per sobre la xocolata desfeta. A dins, amaga diferents sorpreses segons el restaurant o la temporada.

És un pas més en l’organització de diferents elements de manera conjunta com poden ser les cerveses. Les postres s’han fet en motiu del 20è aniversari del col·lectiu Cuina Volcànica i tenen la capacitat per anar canviant. Entre les sorpreses que hi pot haver al seu interior hi ha gelat, mousse, pastís o fruites.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum