Un xoc entre tres camions talla els túnels de Bracons

S’hi han vist implicats tres camions. Un d’ells ha bolcat i ha perdut tota la càrrega que transportava. La via ha quedat plena de productes alimentaris els treballs de neteja s’han allargat fins entrada la matinada de dijous, quan després de més de deu hores s’ha tornat a obrir la via. L’incident ha provocat un ferit greu que ha estat traslladat al Trueta i dos de menys greus. 

Imatge després de l’accident (Antiradars Garrotxa)


El xoc ha tingut lloc cap a les cinc de la tarda d’aquest dimecres. S’hi ha vist implicats tres camions, entre els quals n’hi havia un que transportava producte alimentari. Ha bolcat i tota la càrrega ha quedat estesa a la calçada. La situació ha generat imatges xocants del lloc de l’incident amb tot d’envasats i productes alimentaris cobrint la carretera.

 

Tot i que en un principi s’havia dit que no hi havia ferits, el Servei d’Emergències Mèdiques ha confirmat un ferit greu que ha estat traslladat al Trueta de Girona. També hi ha hagut dos ferits menys greus, un d’ells també l’han portat a l’hospital gironí i l’altre a l’Hospital de Vic.

Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat tres ambulàncies i els Bombers hi han enviat quatre dotacions. Els treballs s’han centrat a retirar la càrrega perduda i els vehicles accidentats. Cap a les quatre de la matinada la via s’ha tornat a obrir, després de més de deu hores tallada.

Respon