Una alumna de l'Escola d'Art d'Olot fa el cartell de les Festes del Tura d'enguany

Ja tenim cartell de Festes del Tura. El proper 23 de juliol es donarà a conèixer a la Plaça Rector Ferrer. L’elecció del cartell aquest any s’ha fet per concurs i la  guanyadora ha estat Ainhoa Díaz. El cartell s’ha fet amb tecnologia digital i es mantindrà en secret fins al dia de l’acte.

Presentacio cartell Festes Tura 2015 (Jordi Altesa) 

La presentació de l’autora del cartell (Jordi Altesa) 

A falta de poc menys de tres mesos per les Festes del Tura, la comissió de festes ja ha escollit el cartell. Això si, no es veurà fins els proper 23 de juliol quan es farà l’acte de presentació. L’autora del cartell és l’Ainhoa Díaz, una jove de 20 anys resident a Caldes de Malavella que actualment estudia el cicle d’il·lustració a l’Escola d’Art d’Olot. La regidora de Festes ha subratllat que seleccionar el cartell d’enguany va ser una tasca molt dificultosa.

Des de fa ja cinc anys, l’elecció del cartell és un any per encàrrec i l’altre obert a la ciutadania. Aquest any tothom qui vulgues podia presentar el seu cartell i finalment la guanyadora ha esta l’Ainhoa. El format de l’obra és  amb tecnologia digital i ha hagut de buscar informació sobre les Festes del Tura i elements típics de la ciutat. Els cartells que no han estat seleccionats, també tindran la seva utilitat.

Com a recompensa, Díaz també rep un xec econòmic de 800 euros. L’acte per poder veure el cartell per primera vegada, serà el proper 28 de Juliol a les set de la tarda a la Plaça Rector Ferrer.

Respon