Una antologia repassa l'obra del pintor olotí Xavier Carbonell

L’artista olotí Xavier Carbonell presenta la seva nova exposició al Museu de la Garrotxa. Sota el títol ‘Xavier Carbonell. Una vida lligada a l’art”, és una exposició antològica sobre els seus 70 anys dedicats a l’art, una oportunitat única per conèixer una mica més l’obra d’uns dels artistes olotins més coneguts al món.

quadrexaviercarbonell

 Un quadre de Xavier Carbonell 

”Xavier Carbonell. Una vida lligada a l’art”, amb aquesta antologia Carbonell pot dir que sí que és profeta a la seva terra. La sala oberta del Museu de la Garrotxa acollirà fins al 6 d’abril aquesta exposició antològica que mostra tot el llarg recorregut de Carbonell amb aquest 70 anys de feina. En una entrevista a Ràdio Olot, Xavier Carbonell ha explicat que dels 1.700 quadres que ha pintat a la seva vida, ha fet una selecció de les diferents èpoques.

El seu primer referent va ser el seu pare, Lluís Carbonell, i després la passió artística es va consolidar amb una estada a París.  L’artista olotí Xavier Carbonell ha portat les seves obres arreu del món mostrant paisatges olotins però també de Nova York i altres llocs. Fer pintures del exteriors, però, ha estat on ha arribat la seva projecció més reconeguda.

El seu particular estil fa que les seves obres es puguin reconèixer fàcilment. El proper 28 de març Xavier Carbonell oferirà una visita guiada per tothom. L’entrada és gratuïta.

Respon