Una Càpsula de Teatre torna a estar d’estrena

Aquest diumenge la companyia de teatre garrotxina presentarà la seva quarta obra. S’anomena ‘Animals de companyia’ i es tracta d’un text d’Estel Solé. ‘Animals de Companyia’ parla de la hipocresia i l’amistat. Sota la direcció de Xevi Rossell, la companyia torna a apostar per al petit format.

Imatge promocional de l’obra (Càpsula de Teatre)


Aquest diumenge, el teló de l’escenari de l’orfeó Popular Olotí es tornarà a aixecar per estrenar una obra de la companyia ‘Una Càpsula de Teatre’. Després de ‘Petites Històries’, el grup teatral aposta per ‘Animals de companyia’, un text de la dramaturga Estel Solé que tracta sobre l’amistat, la hipocresia i la sinceritat. El director de l’obra garrotxina és Xevi Rossell.

 

‘Animals de companyia’ és la quarta obra d’Una Càpsula de Teatre que va debutar el 2016 amb ‘Fuita’. Des de llavors, anualment ha pujat a l’escenari amb una obra nova. Aquest 2019 aposten altra vegada per un dels seus forts: el petit format.

 

Animals de Companyia’ s’estrenarà aquest diumenge amb les entrades exhaurides. El pròxim 15 i 16 de juny la companyia farà dues representacions més a l’Orfeó. Laia Planella, Anna Aumatell, Jordi Cortés, Jordi Colom i Anna Martí protagonitzen l’última obra d’Una Càpsula de Teatre.

 

Respon