Una exposició repassa els 30 anys de botiga al carrer a Olot

La Botiga al Carrer ha celebrat aquest dissabte 30 anys i, per commemorar-ho, l’Associació de Comerciants d’Olot ha organitzat una mostra fotogràfica que es podrà veure durant tota aquesta setmana. És un recull de fotografies en blanc i negre al pati de l’antic Sant Jaume.

Exposició 30 anys de botiga al carrer (David Bosch)

La presentació de l’exposició (David Bosch) 

 

Aquest dissabte, la Botiga al Carrer d’Olot ha arribat al seu trentè aniversari. El concepte de treure els productes a fora de les botigues va néixer a la capital de la Garrotxa de la iniciativa d’un grup de botiguers que ho van decidir per rematar les darreres ofertes de temporada. Ara, l’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit retre un homenatge a aquests 30 anys d’història i ha organitzat una exposició de fotografia en blanc i negre ubicada al pati de l’antic Hospital Sant Jaume.

L’associació del comerç olotí va néixer el 1986 amb el nom d’Unió de Botiguers. Dos anys després, es va convertir en Olot Centre, però no va ser fins al 2005 que es va crear l’Associació de Comerciants d’Olot. L’alcalde d’Olot, Mia Corominas, destaca la importància de tenir una entitat com la associació de comerciants per activar el comerç del nucli antic.

Del 20 de març al 17 d’abril, l’ACO té previst organitzar una nova mostra al pati de l’hospici, però la d’aquesta setmana al pati de l’antic Sant Jaume es pot veure fins dissabte vinent.

Respon