En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una mala segona part frustra l'ambició de l'Olot (1-1)

Els olotins acaben empatant un partit que guanyaven des del minut 17 de la primera part (1-1)
| 19 de gener de 2020

Els olotins acaben empatant un partit que guanyaven des del minut 17 de la primera part gràcies a un gol de Xumetra. La segona part se'ls ha fet molt llarga i el Cornellà ha atacat amb insistència fins que ha trobat l'1-1 en una rematada de córner de Becerra. L'empat impedeix a l'Olot acostar-se a la zona de play-off.

L'Estadi Municipal ha viscut un dels partits més freds, amb vent, una temperatura baixa i només 646 espectadors

Així vam viure el gol de Xumetra i la reacció del Cornellà

El partit ha tornat a començar malament per a l'Olot. Eloy Gila ja l'ha tinguda en el primer minut de joc, però, a diferència del que va passar dimecres a Saragossa, l'Olot s'ha despertat de pressa. Ha evitat que el Cornellà l'ataqués i ha tingut estones de pilota, amb molt bones combinacions. Els olotins s'han avançat passat el quart d'hora de joc. Jordi Xumetra, sol al segon pal, ha aprofitat una centrada de Pep Chavarría a la qual no ha arribat Pedro i ha afusellat la porteria de Ramón Juan per l'escaire oposat.

L'Olot fins i tot ha tingut l'ocasió de fer el 2-0 en més d'una arribada, però no l'ha aprofitada i a la segona part tot ha canviat. El tècnic, Raúl Garrido, ho analitza així.

A la represa, el Cornellà ha millorat la pressió, ha mossegat com no ho havia fet a la primera, i ha incomodat al conjunt olotí fins al punt que li ha posat la por al cos. Els de Raúl Garrido han fet un pas enrere i han cedit tot el protagonisme al rival, que ha tingut la pilota i ha arribat moltes vegades a la porteria de Pol Ballesté.

En aquest context, l'empat del Cornellà ha caigut pel seu propi pes. En l'enèsim llançament de córner d'Agus Medina al primer pal, Juan Camilo Becerra s'ha alçat més que ningú i ha fet la rematada que ha situat l'1-1 al marcador. Era el minut 37 de la segona part i ja no hi ha hagut temps per a res més.

Ningú del tot content

El Cornellà ha salvat un punt, però ha marxat pensant que havia merescut més, i l'Olot n'ha perdut dos i ha acabat amb una sensació molt amarga. Sobretot perquè la victòria hauria permès al conjunt olotí fer un altre pas a la classificació, situar-se a dos punts del Cornellà i acostar-se molt a la zona de play-off. A Garrido li queda aquesta espina, tot i que també valora positivament el balanç d'una victòria i un empat en dos partits separats per només quatre dies.

Ara, l'Olot continua a la meitat de la taula amb 29 punts, empatat amb el Llagostera i a sis punts de la promoció d'ascens, mentre que tant el play-out com el descens són a vuit. Dissabte que ve, jugarà al camp del Lleida, que aquesta jornada no ha pogut jugar el seu partit al camp de la Nucia per culpa d'una forta tempesta. Els lleidatans tenen quatre punts més que els garrotxins.