En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una quarta edició de la Romànic Extrem "espectacular"

Emma Roca i Roger Viñas van guanyar la marató; Imma Boada i Jordi Roura es van endur la mitja
| 4 d'abril de 2016

Uns 700 corredors van participar diumenge a la Romànic Extrem de la Vall de Bianya. Emma Roca i Roger Viñas van ser els vencedors de la Marató; i Imma Boada i Jordi Roura de la mitja.

Romanic 2016

“Espectacular quarta edició de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya”; aquest és el resum que el coordinador de la cursa, David Darné, ha transmès als micròfons de Ràdio Olot.

La marató se la va endur Roger Viñas amb un temps de 4h 5min. i 53 segons; mentre que en categoria femenina la vencedora va ser Emma Roca, fent 5h 10 min i 47 segons. Pel que fa a la mitja marató l’olotí Jordi Roura del Club Natació Olot amb 2h 11 min i 13 segons va ser el guanyador de la categoria masculina i Imma Boada amb 2h 39 min i 15 segons en la femenina. Segons Darné, aquest va ser “el recorregut més dur” que s’han trobat els corredors.

Una diada que va ser un èxit tant pel que fa a organització, participació, però també en quan a públic. Pel que fa a la participació a la Marató, pràcticament un 80% dels corredors venien de fora la comarca de la Garrotxa. Ara, es tanca la 4a edició de la Romànic Extrem amb èxit i amb la seguretat que n’hi haurà una de cinquena. Tot i això, des de l’organització asseguren que serà molt difícil ampliar el nombre de corredors.