Una trentena d’entitats i comerços de la Garrotxa donen l’esquena al Black Friday celebrant el “Green Friday”

Promoguts per la Xarxa d’Economia Solidària de la comarca els negocis donaran un 10% dels beneficis que facin el dia d’avui a la Fundació Open Arms. Es tracta d’una iniciativa solidària que vol conscienciar sobre altres formes de consum.


Per uns el Black Friday serà una oportunitat per aconseguir ofertes i descomptes, però per altres, el Black Friday és una oportunitat per ser solidaris. Gràcies a iniciatives com la de l’Ecoxarxa de la Garrotxa, el divendres negre pot prendre altres sentits. La Laura Comas, membre de la XES, explica a Ràdio Olot l’objectiu del Green Friday.

 

La campanya consisteix que els comerços, botigues o entitats donin el 10% de la facturació que faran aquest divendres a una causa solidària. En el cas de la Garrotxa s’ha escollit la Fundació Open Arms que salva vides al mediterrani.

 

Tots els comerços que vulguin afegir-se a la iniciativa poden fer l’ingrés del 10% de la seva facturació a un número de compte que trobaran a la pàgina web de la XES Garrotxa. De moment, s’hi ha adherit la trentena d’entitats i comerços que formen part de la xarxa.

Respon