Cocktail Class

Una victòria èpica per demostrar que el CB Olot femení està viu a Primera Catalana

L’equip de Mònica Colomer guanya remuntant a la pista d’un rival directe, el Grup Barna B
| 15 de febrer de 2016

L’equip de Mònica Colomer se sobreposa a totes les adversitats i guanya a la pista d’un rival directe, el Grup Barna B. D’aquesta manera, l'atrapa a la classificació.

CB Olot femení (CBO)

A més, no va ser una victòria qualsevol. En el primer quart, les olotines perdien 19-6 i en el llarg del partit la distància va arribar a ser de 20 punts. Tot i això, van remuntar amb la defensa com a factor clau. Ho explica Colomer, en declaracions a Ràdio Olot.

Ara, les olotines continuen penúltimes de Primera Catalana, en zona de descens directe a Segona, però estan empatades amb tres equips més, que jugarien la promoció de permanència. L’objectiu és escalar, com a mínim, una posició i Mònica Colomer diu que la victòria d’aquesta jornada els ajudarà. Assegura que és un punt d'inflexió.

En la propera jornada, el CB Olot femení rebrà el Roser de Barcelona, un tercer classificat a qui ja van poder sorprendre a la primera volta. En principi, serà baixa Judit Roca, lesionada en el partit contra el Barna B.

El Garrotxa perd

La mala notícia del cap de setmana l’ha posat el Club Bàsquet  Garrotxa-Santjoanenc. La setmana passada va aconseguir la primera victòria de l’any, però no ha pogut allargar la ratxa i va perdre per 30 punts de diferència (90-60) a la pista del Quart.