Unes festes especials per a l'autora del cartell de les Festes del Tura

Ainhoa Díaz ha estat la guanyadora del concurs per decidir el cartell de les Festes del Tura d’enguany. Estudia un cicle d’il·lustració de l’Escola d’Art d’Olot però és de Caldes de Malavella i mai no ha visitat les Festes d’Olot. Aquest any però, diu que en té moltes ganes.

Presentació del cartell de Festes (Nayeli Martínez)

L’alcalde de la ciutat amb la guanyadora, el dia de la presentació

Cada dos anys es tria el cartell de les Festes del Tura a través d’un concurs on un jurat acaba fent l’elecció. És el cas d’aquest any i el premi ha recaigut per una persona que no ha viscut mai les festes en primera persona. Es diu Ainhoa Díaz, té 20 anys, és de Caldes de Malavella i estudia el cicle d’il·lustració de l’Escola d’Art d’Olot. Díaz ha explicat a Ràdio Olot que aquest any no es vol perdre les Festes per les que ha fet el cartell.

El cartell està format per tres elements destacats. A l’esquerra hi trobem l’església de Sant Esteve. A la part central hi ha situada la Gegantessa de la ciutat i a la dreta el gegant. Tots ells estan pintats amb colors càlids, utilitzant una tècnica poc tradicional. La creadora explica per què va decidir triar aquests elements i com va fer el cartell.

Recordem que les Festes del Tura començaran aquest divendres i s’allargaran fins el dimarts dia 8. La resta de candidats a ser el cartell de les Festes es pot veure exposada a diferents botigues d’Olot aquests dies.

Respon