Uns lladres intenten robar a un banc de Sant Jaume encastant el cotxe contra el caixer

Els Mossos investiguen si està relacionat amb altres robatoris seguint el mateix mètode que hi ha hagut, per exemple a Tortellà fa unes setmanes, i a diferents punts de la demarcació.

Imatge de com ha quedat l’entitat bancària de Sant Jaume (ACN)


Els fets han tingut lloc poc abans de les quatre de la matinada en ple carrer Major. Arran del terrabastall, un testimoni ha trucat al telèfon d’emergències 112 per alertar els Mossos d’Esquadra que sis individus acabaven de rebentar l’accés a l’entitat. Els lladres han fugit sense endur-se’n cap botí, però la sucursal ha patit nombrosos danys. Els Mossos investiguen si l’encastament està relacionat amb d’altres de similars que hi ha hagut a la demarcació.

Segons fonts del cas, els assaltants no han aconseguit el seu objectiu i han hagut de marxar amb les mans buides. Han fugit amb un cotxe fosc, deixant enrere nombrosos desperfectes a l’entitat bancaria. Se sospita que els lladres han arribat amb diversos vehicles robats fins a Sant Jaume de Llierca. De fet, a prop de la sucursal, els Mossos d’Esquadra han trobat un cotxe i una furgoneta sostrets a altres municipis.

Sense anar més lluny, fa poques setmanes a Tortellà també es va viure una situació similar. Aquesta mateixa setmana uns lladres van estampar un vehicle contra una sucursal bancària a Vilablareix (Gironès). Van destrossar la vidriera de l’entitat i aquí sí, van aconseguir endur-se’n el caixer automàtic sencer. I a finals de novembre, una banda també va encastar un vehicle a unes oficines a Riudellots de la Selva.

A banda d’aquests, a les comarques gironines, entre desembre i gener també han patit encastaments un estanc de Fogars de la Selva, una farmàcia de Blanes (Selva), un estanc de Llambilles (Gironès) o una benzinera de Cervià de Ter (Gironès).

Respon