Uns Premis Enderrock 2019 amb accent garrotxí

La cançó “Què t’ha dit el mar” de la cantant Clara Bonfill ha estat seleccionada pel públic com una de les millors cançons del 2018. L’artista de Sant Joan les Fonts va publicar el 2018 el seu últim disc “L’altra cara de l’havanera” on s’inclou la cançó que opta a un dels premis Enderrock d’enguany.

Clara Bonfill és el nom artístic de Clara Sánchez (moltclara.cat)


El treball de Clara Bonfill es troba ara en segona ronda de la votació popular dels premis més importants de l’àmbit musical català. D’una primera selecció entre desenes de cançons, “Què t’ha dit el mar” va ser seleccionada entre les deu millors. Ara, s’han obert les votacions perquè d’aquestes 10 en quedin només tres que aniran a la fase final. La cantant i col·laboradora de Ràdio Olot explica com se sent després d’haver estat seleccionada.

 

La cançó “Què t’ha dit el mar” forma part del seu últim treball “L’altra cara de l’havanera”, un disc que recull l’esperit de taverna amb una mirada femenina. Segons Bonfill, la cançó seleccionada pels premis Enderrock explica l’enllaç que té amb el mar.

 

Per ser la millor cançó de cançó d’autor del 2018, Bonfill competeix amb altres artistes com Judit Neddermann, Miquel Abras, Alfred Garcia o Joan Dausà. Les votacions es tanquen aquest diumenge i tothom hi pot dir la seva entrant a la pàgina web dels Premis Enderrock.

 

Respon