Uri Santos i Ramon Masó, fitxatges de luxe per al Bosc de Tosca

Uri Santos i Ramon Masó s’incorporen al conjunt de Segona Catalana. Els dos garrotxins, amb experiència a Segona B i Tercera, arriben procedents del Tona. Destaquen l’interès i ambició que ha mostrat el club per fitxar-los. Els grocs començaran a treballar la pròxima setmana mantenint gran part del bloc de l’any passat.

Foto: CEF Bosc de Tosca


Amb els dos últims reforços, la plantilla del Bosc de Tosca està assenyalada a ser una de les candidates per pujar a Primera Catalana. El club va anunciar fa mesos la incorporació d’Uri Santos com a nou director metodològic i ara també ha anunciat que es vestirà de curt. El davanter olotí arriba procedent del Tona de Primera Catalana i amb l’experiència en clubs com el Racing de Santander, el Girona o l’Olot. Ell mateix explica a Ràdio Olot que va pensar en penjar les botes, però que vol ajudar al Bosc de Tosca a fer “un pas endavant”.

 

La temporada passada, Uri Santos va compartir vestidor al Tona amb Ramón Masó. El defensa olotí és l’altre fitxatge del Bosc de Tosca. Ell mateix explica que s’incorpora a l’equip groc amb ganes d’aportar el seu gra de sorra per a complir els “objectius col·lectius”. També diu que és un moment on valora més que mai jugar a prop de casa.

 

Juntament amb Uri Santos i Ramon Masó, el juvenil Arnau Devesa ha fet el salt al primer equip. Tots tres seran les tres cares noves d’un Bosc de Tosca que començarà a treballar el pròxim 12 d’agost. El club manté el bloc i,  de moment, només ha anunciat la baixa d’Alejandro Gaitán, que ha fitxat pel Tona.

 

Respon