La Vall de Bianya comença a arreglar el camí de Castellar que connecta amb la Vall del Bac

L’objectiu és millorar una via que ha de facilitar l’evacuació de persones en situacions de desastres naturals o accidents. Es tracta d’un tram de set quilòmetres que s’asfaltarà i es reforçaran els marges. El municipi hi invertirà 50.000 euros i té previst acabar-ho amb quinze dies.

Hostalnou de Bianya. (Google Maps)

L’aparició de noves cases rurals a la zona i de l’augment de l’interès turístic també han fet que el consistori decidís invertir en aquest tram. Es tracta de la carretera que comunica Castellar de Muntanya amb la Vall del Bac. Els treballs consistiran a millorar el traçat amb trams de paviment de formigó amb reforços laterals i canalitzacions d’aigua.

 

Les obres també tenen l’objectiu de facilitar l’evacuació en cas de desastre natural o accident. Habitualment els veïns de la zona utilitzen un pas a nivell que connecta amb Sant Joan les Fonts i que queda tallat quan plou molt.

 

Les obres han començat aquesta setmana i s’espera que finalitzin en un termini màxim de quinze dies. La inversió que ha fet l’Ajuntament és de 50.000 euros.

Respon