La Vall d’en Bas comença a treballar per unir els seus pobles a través d'un carril bici

Ho confirmen des del consistori, qui podria rebre una subvenció del Departament de Medi Ambient per engegar el projecte. Es dona el cas que aquesta és una iniciativa presentada pels alumnes l’escola Verntallat al primer Consell dels Infants.

Un carril bici podria unir tots els nuclis de la Vall d’en Bas

Un carril bici que uneixi els diferents pobles de la Vall. Aquest és un dels projectes més ambiciosos i econòmicament més cars que van proposar els alumnes de 5è i 6è al ple municipal el desembre passat. Fa uns dies, l’alcalde els va presentar el retorn a les seves propostes. En destaca la llum verda al projecte d’un carril bici que uneixi tots els pobles de la Vall. El consistori ho podria impulsar gràcies a una subvenció de la conselleria de Territori i Medi Ambient. Ho explica l’alcalde de la Vall d’En Bas, Lluís Amat.

Més projectes sobre medi ambient

A part del projecte del carril bici,  també s’estan tirant endavant altres propostes en matèria de reciclatge, com la instal·lació de diferents punts de recollida de residus. A més, en l’àmbit de mobilitat sostenible, el consistori ha participat en un pla pilot per provar vehicles elèctrics i s’adherirà a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebrarà el setembre

 

L’alcalde de la Vall d’En Bas fa un bon balanç de l’experiència del Consell dels Infants i assegura que no només s’està treballant en algunes de les propostes sinó també en la segona edició del consell.

Respon