Veïns de la zona de la Faja d’Olot reclamen més espais verds

Han recollit 200 signatures després de veure que s’ha reactivat la construcció d’immobles al veïnat i amenaça els únics espais de joc i lleure que tenen ara mateix els veïns. Ja han presentat les firmes a l’ajuntament i ara esperen que el consistori els escolti. 


Els veïns van començar a preocupar-se l’estiu passat al veure que es reactivava la construcció d’immobles a la zona i, per tant, es quedarien sense espais d’esbarjo. De les converses van passar a l’acció i l’últim mes i mig han estat recollint firmes. N’han aconseguit unes 200 i ja les han entrat a l’ajuntament a l’espera d’una resposta. En Xevi Bassols, un dels veïns de la Faja, explica que els terrenys són tots edificables i no hi ha cap previsió d’instal·lar espais verds.

 

La zona residencial de la Faja està situada al costat de l’Institut La Garrotxa, al barri del Xiprer. Segons els veïns queden una desena de cases per construir en els terrenys que ara fan servir d’esbarjo. Bassols indica que, sobretot, els utilitzen la quarantena d’infants que hi ha al veïnat.

 

Els veïns de la Faja esperen que l’ajuntament els escolti i conviden als representants del consistori a visitar la zona per comprovar la situació.

Respon