Vent a favor per a l'Olot cap a la Segona B

Els olotins derroten l'Sporting B per 0-1 en el partit d'anada de l'eliminatòria a Mareo
| 21 de maig de 2017

Els olotins tenen de cara l'eliminatòria contra l'Sporting B després de guanyar a fora de casa marcant i sense encaixar: per 0-1, amb un gol d'Uri Santos al minut 20 de la segona part.

Així ha narrat David Planella el gol d'Uri Santos a Mareo

La ressaca al 'Temps de Descompte'

Uri Santos va ser l’autor d’un gol que dóna avantatge a la Unió Esportiva Olot en la promoció d’ascens a Segona B, un gol que a fora de casa té valor doble. Va ser clau, juntament amb molt de treball defensiu i amb un sant a la porteria, Xavi Ginard, que ja al minut 15 va salvar una ocasió claríssima de Claudio, a boca de canó, que hauria pogut canviar tot el partit.

L’Olot va resistir a la primera meitat, quan l’Sporting B va tenir el domini de la possessió, va arribar més a l’àrea de Ginard i va disposar d’algunes ocasions per avançar-se en el marcador. A la segona part, l’escenari va canviar i els olotins van marcar en el primer xut entre els tres pals que van provar.

La tornada, de cara

Amb intensitat, solidesa, ofici, saber estar i efectivitat, l’Olot va guanyar al camp de l’Sporting B i ara encara la tornada amb la màxima aspiració de pujar a Segona B per la via directa. Diumenge que ve, a les sis de la tarda, l’Estadi Municipal d’Olot viurà un partit que pot suposar el segon ascens a Segona B de la història del club olotí. L’Olot pujarà si fa bo el 0-1 de Mareo; és a dir, si guanya o empata. Per revertir el resultat, l’Sporting hauria de guanyar marcant més d’un gol o quedant 0-1, portant el duel a la pròrroga i guanyant a la tanda de penals.