El vent provoca diferents incidències a Olot

L’episodi de vent viscut aquest dilluns ha provocat que els Bombers haguessin de fer tres sortides. Algunes plaques solars instal·lades a l’antic Hospital Sant Jaume van caure al carrer sense provocar danys personals. La policia Local va haver de regular el trànsit de la zona i tallar també el passeig de Barcelona per la caiguda d’un arbre. A la resta de la comarca no hi va haver cap afectació important. 

A les obres del Firal el vent ha fet caure algunes tanques (Pau Masó)


A la capital de la Garrotxa, el vent ha arribat a ratxes de 83 quilòmetres per hora. Unes ventades que han provocat danys en l’immobiliari urbà i caigudes d’arbres que han afectat el trànsit viari de la ciutat. Els principals efectes del vent s’han deixat veure a la tarda. Al voltant de les 16h, algunes de les plaques solars instal·lades a l’antic hospital Sant Jaume s’han desprès del taulat i han volat fins al carrer Mulleras sense provocar danys personals.

La Policia Municipal ha acordonat la zona on han caigut les plaques aquest dilluns (Pau Masó)

Els Bombers de la Generalitat han retirat les peces caigudes i han assegurat la zona. Una hora més tard, han hagut de tallar el passeig de Barcelona per la caiguda d’un arbre que ha aturat durant dues hores el trànsit que es dirigia cap al centre de la ciutat. Per últim, els equips d’emergència també han retirat unes llums de Nadal que han estat a punt de caure a l’avinguda Santa Coloma. Més enllà d’aquests tres accidents, el vent també ha fet caure senyals i branques arreu de la ciutat. Pel que fa a la comarca, no hi ha hagut afectacions importants.

Respon