El primer Garrotxa Volcanic Walking permetrà visitar la Fageda d'en Jordà de nit

Visitar la Fageda d’en Jordà de nit serà possible aquest cap de setmana amb la Garrotxa Volcanic Walking. Aquest és el primer Festival de Senderisme a la Garrotxa que pretén descobrir el patrimoni natural i cultural a través de 12 activitats relacionades amb el senderisme. 


A més de visitar la Fageda d’en Jordà de nit, els participants a les activitats també podran fer una ruta pels volcans urbans d’Olot o visitar el Croscat a cegues. Aquestes són algunes de les propostes que inclou la primera edició del Garrotxa Volcanic Walking que se celebra de divendres a diumenge a la comarca i que té l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de la Garrotxa mitjançant un guia coneixedor de l’entorn. Turina Serra és la gerent de Turisme Garrotxa.

Roda de premsa de presentació de la primera edició del Garrotxa Volcanic Walking (Consell Comarcal)


Aquest festival l’impulsa Turisme Garrotxa conjuntament amb la Xarxa De Senders Itinerànnia de la Garrotxa, Ripollès i l’Alt Empordà. La finalitat és promoure el senderisme com una activitat d’oci saludable i sostenible i potenciar també el valor gastronòmic de cada zona que es visiti. Per potenciar-ho la majoria de sortides acabaran o inclouran un tastet de productes locals.

 

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web garrotxavolcanicwalking.cat o a itinerannia.net, a més de les oficines de Turisme Garrotxa al Consell Comarcal.

Respon