Vuit de cada deu garrotxins que viuen fora d’Olot compren a la capital garrotxina

Només un 20% assegura que no compra res al comerç olotí. Des de l’Associació de Comerciants de la ciutat s’han firmat recentment dos convenis amb empreses de la Garrotxa que, des de l’Associació, veuen com una ajuda a reforçar la marca del comerç olotí més enllà de la ciutat.

L’ACO vol crear vincles amb altres companyies de la comarca.

En concret, l’acord ha estat amb dues empreses de Sant Jaume, el qual s’ha traduït en xecs regal per als seus treballadors. En total les dues companyies han repartit més d’11.000 euros amb vals de 50 i 25 euros. Des de l’Associació de Comerciants d’Olot ho veuen com una oportunitat per fer difusió del petit comerç de la ciutat a la resta de la comarca. El president de l’ACO, Jordi Rovira, agraeix el gest que han tingut aquestes empreses i es mostra obert a seguir teixint vincles amb altres companyies garrotxines.

 

Jordi Rovira posa en relleu la tasca que fa l’Associació i anima als botiguers que no ho siguin a fer-se associats de l’ACO per gaudir d’iniciatives com la que s’ha firmat amb les empreses garrotxines.

 

El president de l’ACO admet que els hi costa captar nous membres i botiguers. Actualment l’Associació de Comerciants d’Olot té 110 associats.

Respon