Vuit garrotxins figuren a les llistes de les eleccions generals del 10N

Cinc d’ells ho fan com a titulars i tres com a suplents. Els més ben posicionats són Ignasi Mulleras i Miguel de la Cruz com a caps de llistes de VOX i el Partit Comunista per al Congrés a Girona. Lluís Guinó, com a número 5 de Junts per Catalunya i Júlia Sala, número 4 del PP, també aniran a les llistes de les pròximes eleccions.

Hi ha més garrotxins aquest 10N que el passat 28A (Pau Masó)


La campanya electoral ja està en marxa. Durant els propers dies, alguns garrotxins lluitaran per accedir al Congrés i al Senat de Madrid. Entre els més de 5.000 candidats que hi figuren, n’hi ha vuit que són garrotxins. És una xifra que supera àmpliament els tres candidats de la comarca que es van presentar per les passades eleccions del vint-i-vuit d’abril. Un dels que repeteix és Josep Quintana d’ERC com a número 3 del Senat per Girona.

 

L’alcalde de Besalú, Lluís Guinó, també es presenta a les eleccions del 10N com a número sis pel Congrés a Girona. El president de Junts per Catalunya a la Garrotxa, David Coromina, valora així el fet que hi hagi un garrotxí entre les llistes del partit.

 

A les files del PSC també hi haurà representació garrotxina. La regidora d’Olot, Marina Alegre anirà com a suplent a la llista socialista de Girona pel Senat.

 

Tots els candidats garrotxins formen part de la política local (Pau Masó


L’exregidora del Partit Popular a Olot Júlia Sala també està a les llistes de la cambra baixa per Girona. Serà com a número 4 i afirma que esperen millorar els resultats de les últimes eleccions.

 

Xavier Garcia serà suplent al Congrés per En Comú Podem a Girona. Afirma que treballaran per representar els problemes de la gent.

 

A la demarcació, el Partit Comunista del Poble de Catalunya estarà encapçalat per Miguel de la Cruz. Ell mateix assegura que volen defensar els drets dels treballadors.

 

Qui també serà suplent al Congrés, però en aquest cas per Ciutadans és Antoni Fierro. Ell mateix reconeix que és un honor i una recompensa a la feina que fa la formació a la Garrotxa.

 

Per últim, l’alcaldable a Olot per VOX, Ignasi Mulleras, serà el cap de llista del partit a Girona per al Congrés.

 

Respon