Vuit patinadores del CPA Olot deixaran la competició després dels World Roller Games

A banda de la capitana, Anna Quintana, també diran adeu al Palau Sant Jordi Aina Cruz, Júlia Font, Elena Mansilla, Núria Miquel, Mireia Morera, Ester Planella i Paula Sotillo. A més, Artur Balagué, que competeix en parella, farà un parèntesi en el món del patinatge.

Les patinadores, a l’exterior del Palau Sant Jordi (WRG)

Els World Roller Games de Barcelona han generat molta il·lusió en el món del patinatge artístic i han provocat que moltes patinadores allarguin la seva trajectòria fins diumenge, quan competiran al Palau Sant Jordi. Però què passarà a partir de dilluns? Gestionar l’endemà serà un altre repte, perquè, sense anar gaire lluny, els dos millors equips catalans de xou perdran gran part de les seves patinadores. Del CPA Girona, se’n retiraran dotze, i del CPA Olot, vuit. Són Aina Cruz, Júlia Font, Elena Mansilla, Núria Miquel, Mireia Morera, Ester Planella, Paula Sotillo i Anna Quintana. La capitana posarà punt i final a trenta anys sobre rodes. En declaracions a Ràdio Olot, explica què creu que sentirà diumenge al Palau Sant Jordi.


Però els World Roller Games de Barcelona no comportaran canvis només al primer equip de xou del CPA Olot. També suposaran un punt i a part per a la parella del club, Eli Prat i Artur Balagué. Balagué està estudiant la carrera de Medicina i es veu obligat a fer un parèntesi com a patinador per poder dedicar-s’hi bé. Això sí, creu que més endavant tornarà a la competició.


Artur Balagué fa tres temporades que competeix en la modalitat de parella amb Eli Prat. Divendres, amb el programa curt, i diumenge, amb el llarg, participaran per primera vegada en un campionat del món. A Ràdio Olot, també retransmetrem en directe la seva actuació.

Respon