Cocktail Class

Xumetra viu una segona joventut a l'Olot: "Sembla que tingui deu anys menys"

Des que hi va arribar, cada temporada ha superat els números de l’anterior. Aquesta ja és el segon màxim golejador del subgrup
| 25 de febrer de 2021

Des que hi va arribar l’hivern del 2018, cada temporada ha superat els números de l’anterior. En 17 jornades d’aquesta ja ha marcat els mateixos gols que en les 28 del curs passat. Amb 7 dianes, Xumetra és el segon màxim golejador del subgrup i entra al TOP-10 de tota la Segona B.

Xumetra celebra un dels gols d'aquesta temporada (Nuri Marguí/UEO)

Set gols a la lliga i un a la Copa. Tot i no ser un davanter centre, Jordi Xumetra està firmant números de pitxitxi... una temporada més. En les 28 jornades del curs passat, l’atacant de l’Estartit ja va ser el màxim golejador de l’Olot empatat amb Álvaro Salinas a set gols, i ara ja en suma vuit en disset partits jugats. Al subgrup 3A de Segona B, només l’exOlot Carlos Martínez, davanter de l’Andorra, ha marcat un gol més que ell. Xumetra reconeix que és un al·licient intentar atrapar-lo, però en cap cas una obsessió perquè la seva prioritat és ajudar l’equip.

El protagonisme de Jordi Xumetra amb l’Olot ha estat exponencial. Quan hi va arribar l’hivern del 2018, li va costar adaptar-se a l’equip i a la categoria i la temporada següent (18-19) encara va ser més suplent que titular. El de l’Estartit era un extrem amb passat a Primera i a Segona A que no trobava el seu lloc a l’Olot. Tot va canviar la temporada 2019-2020. L’entrenador, Raúl Garrido, li va trobar la posició en el sistema de tres centrals i carrilers i de davanter, més alliberat, Xumetra es va destapar. Va marcar set gols i només es va asseure a la banqueta sis vegades, i ara, un any després, és el tercer jugador amb més minuts de la plantilla (només va ser suplent a Llagostera) i el pitxitxi de l’equip amb vuit gols. Amb 35 anys, Xumetra viu una segona joventut i se sent un líder al vestidor de l’Olot.

Jordi Xumetra és el pitxitxi de l’Olot, el segon màxim golejador del subgrup A del grup 3 de Segona B i el desè en el rànquing de tota la categoria. Diumenge, va ser clau en la victòria per 3-0 contra l’Andorra amb dos gols i una assistència.