Tercer Temps

El Tercer Temps és un programa d’una hora per parlar de la Unió Esportiva Olot des de tots els punts de vista. Una entrevista en profunditat i l’anàlisi de la jornada configuren l’espai.

El Tercer Temps s’afegeix al Temps de Descompte i a les retransmissions esportives de Ràdio Olot per convertir-se en la tercera pota del trípode que sostenta la programació esportiva d’aquesta casa. És un programa d’una hora, emès cada dilluns al vespre en directe, per parlar de la Unió Esportiva Olot amb tranquil·litat i des de tots els punts de vista. Un entrevista en profunditat amb un personatge relacionat amb l’Olot, l’anàlisi de l’últim partit amb els periodistes que segueixen l’equip i el repàs de la jornada amb un expert de la categoria configuren l’espai.

Per què aquest nom? El tercer temps és una tradició del món del rugbi que nosaltres volem portar al futbol i a l’Olot. Després de tots els partits de rugbi, els jugadors es troben per compartir una estona junts mentre beuen o mengen. És una manera de parlar del partit amb tranquil·litat i sense tensions.


Fitxatercertemps

  • Horari: dilluns a les 20h i dimarts a les 23h
  • Presentadors: David Planella i Pau Masó
  • Col·laboradors: David Bosch, Joel Sebastian i Carles Garcia
  • Telèfon directe: 972 26 56 20
  • Correu: esports@radiolot.cat

Facebook

Twitter