Via de Servei

El ‘Via de Servei’ és un nou format de Ràdio Olot que cada setmana tracta temes i qüestions diferents amb algun dels principals actors de la comarca. La mostra més clara de la voluntat de ser una ràdio oberta i participativa

Actualment, el ‘Via de Servei’ l’integren quatre diferents programes que es van alternant a la programació.

En Acció

Un espai mensual fet amb la col·laboració del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. En cada programa es descobreix un servei o activitat que desenvolupa aquest ens.

Tu També Fas Seguretat 

Els Mossos d’Esquadra són els protagonistes del programa. A partir d’una denúncia basada en fets reals, el cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de la Garrotxa, Josep Ortiz, dóna consells de seguretat.

Punt de Salut

Està fet amb els principals operadors de salut que hi ha a la comarca (ICS i Fundació Hospital Sant Jaume). Cada programa tracta un tema relacionat amb com ens cuidem o com ens relacionem amb la salut.

El Mirador de l’Observatori 

Cada programa desgrana un dels informes que integren ‘L’Observatori de la Garrotxa‘. Un convidat explica les seves conclusions i ajuden a fer una radiografia ben precisa de la comarca.


Hereu del ‘Via Oral’

Des del 2012, el Via Oral s’havia convertit en el programa de Ràdio Olot que emet entrevistes, debats, reportatges i tot tipus de contingut que, per temàtica o durada, no tenen cabuda als informatius de l’emissora. En les quatre temporades en antena, ha tractat tot tipus de temes, amb especial pes dels socials i culturals. La música també té un paper clau en el programa.


Fitxavia-de-servei-ok

 

  • Horari: Dimarts de 13.40 a 14.00. Reemissió diumenge a les 12.30
  • Presentador: Jordi Altesa
  • Telèfon directe: 972 26 17 50
  • Correu: informatius@radiolot.cat

Facebook

TwitterSpotify